ژنراتور سه فاز از نظر قدرت خروجی توان بیشتری نسبت به ژنراتورهای دیگر دارند و از نظر قیمت نیز قیمت بیشتری دارند و معمولا برای فعالیتهای صنعتی استفاده میشوند. در ادامه به بررسی ژنراتور سه فاز و قیمت ژنراتور سه فاز خواهیم پرداخت.
معرفی دیزل ژنراتور سه فاز
ژنراتور سه فاز جایگاه ویژهای در بین انواع موتورهای برق دارد. ویژگی متمایز آن توانایی تولید دو نوع ولتاژ 220 ولت و 380 ولت است. چنین دستگاههایی میتوانند با گازوئیل و بنزین کار کنند. ژنراتورهای سه فاز اغلب برای مصارف خانگی خریداری میشوند. به خصوص اگر مصرف کنندههای سه فاز در خانه وجود داشته باشد.
این دستگاه دارای یک استاتور و روتور (شفت) ثابت است که میچرخد و یک میدان مغناطیسی در سیم پیچها ایجاد میکند. در یک واحد سه فاز، سیم پیچ نه روی روتور، بلکه روی استاتور قرار میگیرد. سه سیم پیچ از این قبیل روی استاتور وجود دارد و نسبت به یکدیگر جابجا میشوند.
هنگامیکه روتور میچرخد، شروع به تقاطع با میدان مغناطیسی سیم پیچها میکند؛ در نتیجه نیروی الکتروموتور تولید میشود. با توجه به اینکه این سیم پیچها در یک فاصله از یکدیگر قرار میگیرند، نیروی الکتروموتور دارای دامنه یکسانی است.
مزایای ژنراتور سه فاز
در بازار هم ژنراتورهای سه فاز و هم تک فاز عرضه میشوند که ممکن است با توجه به شرایطی که دارید انواع تک فاز را انتخاب کنید. بهتر است برای آشنایی بیشتر مزایای انواع تک فاز را مطالعه کنید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
- ژنراتورهای سه فاز میتوانند سه فاز برق خروجی تولید کنند. این یعنی در صورت آسیب دیدن یکی از فازها شما همچنان از برق بهرهمند هستید و میتوانید فاز آسیب دیده را بدون قطعی برق تعمیر کنید.
- این دستگاهها ماندگاری بالاتر و طول عمر بیشتری دارند.
- به دلیل داشتن سه فاز برای تولید برق قابل اعتمادتر هستند.
- بهترین گزینه برای تأمین جریان الکتریکی در مواقع اضطراری هستند.
- ۰۳/۰۷/۲۸