مهارتهای مورد نیاز نصاب حرفهای
نصب ژنراتور کاری تخصصی بوده و نصاب ژنراتور باید علاوه بر داشتن مهارت در زمینههای خاصی نیز دارای تخصص باشد. زیرا در غیر این صورت مشکلاتی در خصوص نصب ژنراتور پیش خواهد آمد. موارد زیر از جمله زمینههای لازمی هستند که یک نصاب حرفهای باید در مورد آنها تخصص کافی داشته باشد.
- مکانیک موتورهای دیزل: نصاب دیزل ژنراتور باید در مورد اجزای کامل موتور، چگونگی عملکرد و عیبیابی مشکلات مکانیکی شناخت و تخصص داشته باشد.
- سیستمهای الکترونیکی و الکتریکی: نصاب حرفهای دیزل ژنراتور باید در مورد تابلوهای کنترل، سیمکشی و اتصالات الکتریکی و عیبیابی سیستمهای برقی ژنراتور آگاهی کافی داشته باشد.
- تجهیزات اندازهگیری: داشتن تخصص در زمینهی استفاده از تجهیزات اندازهگیری ازجمله مولتیمتر، اهممتر، فشارسنج و دماسنج از مهارتهای یک نصاب حرفهای ژنراتور است.
- سیستمهای مرتبط با ژنراتور: یک نصاب حرفهای باید سیستمهای سوخترسانی، پمپها، فیلترها و مخازن سوخت و روغن و نحوهی تعمیر و نگهداری آنها را بهخوبی بشناسد. همچنین، آشنایی با سیستمهای خنککننده مانند رادیاتور، فن، پمپ آب و مایع خنککننده نیز از مهارتهای لازم برای یک نصاب حرفهای است. داشتن تخصص در زمینه سیستمهای توربوشارژ و عیبیابی آن و سیستمهای انتقال قدرت، شناخت گیربکسها و سایر اجزای سیستم انتقال قدرت نیز از مهارتهای ضروری است که نصاب حرفهای باید از آنها آگاهی داشته باشد.
- ایمنی و استانداردها: یک نصاب حرفهای دیزل ژنراتور باید با خطرات کار با دیزل ژنراتور و نکات ایمنی و همچنین استانداردهای بینالمللی نصب و ایمنی پس از آن آگاهی داشته باشد.
علاوه بر مواردی که ذکر شد یک نصاب حرفهای دیزل ژنراتور باید توانایی انجام کار تیمی و انعطافپذیری در کار تیمی را دارا باشد. همچنین، مسئولیتپذیری، دقت به جزئیات و توانایی حل مشکلات پیش آمده پس از کار نیز از مهارتهایی است که یک نصاب حرفهای باید داشته باشد.
- ۰۴/۰۴/۲۲