تاپ شو

طراحی و سئو سایت به صورت تضمینی

تاپ شو

طراحی و سئو سایت به صورت تضمینی

از طراحی تا فروش همراه شما هستیم

  • ۰
  • ۰

پیش از خرید دیزل ژنراتور بایستی با مزایا و معایب دیزل ژنراتور آشنا شد. ژنراتورهای دیزلی جزو محبوب ترین ژنراتور تولید برق هستند.

مزایا و معایب دیزل ژنراتور

توان خروجی

یکی دیگر از مزایا دیزل ژنراتو، تولید برق در توان های بالا است. ژنراتورهای دیزلی نسبت به سایر ژنراتورها، مدت زمان بیشتری فعالیت می کنند. از این رو، از ژنراتورهای دیزلی در اکثر صنایع استفاده می شود، چرا که مطمئن تر می باشند.
معایب دیزل ژنراتور

نویز و آلودگی صوتی

در هنگام بررسی مزایا و معایب دیزل ژنراتور، اشاره به سر و صدای تولیدی ژنراتورهای دیزلی اهمیت بالایی دارد. آلودگی صوتی موتور دیزل ژنراتور، فوق العاده زیاد است. از این رو، ژنراتورهای دیزلی در فاصله دورتری از محل پروژه ها، قرار می گیرند. البته، به تازگی، اتاقک هایی طراحی شده اند که سر و صدای تولیدی ژنراتورهای دیزلی را جذب می کنند و مانع از خروج انرژی صوتی به محیط خارجی می شوند.

هزینه راه اندازی

پیش تر اشاره شد که یکی از مزایا دیزل ژنراتور، کم بودن هزینه تعمیر و نگهداری ژنراتورهای دیزلی است ولی متاسفانه، هزینه نصب و راه اندازی موتور دیزل ژنراتور نسبت به سایر ژنراتورهای برق، بیشتر می باشد.

دسترسی به سوخت مصرفی

یکی از معایب دیزل ژنراتور، دسترسی محدود به گازوئیل است. بر خلاف بنزین و گاز (سوخت مورد نیاز سایر ژنراتوها)، امکان دسترسی به گازوئیل، کم تر می باشد. از این رو، بایستی همیشه سوخت ذخیره شده برای استفاده ژنراتور در دسترس باشد. ذخیره سازی و دپوی گازوئیل اهمیت بالایی دارد تا در زمان های بحرانی، عملکرد ژنراتور بدون اختلال همراه باشد.

 

 

  • ۰۳/۰۱/۲۱
  • fardin heydari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی