تاپ شو

طراحی و سئو سایت به صورت تضمینی

تاپ شو

طراحی و سئو سایت به صورت تضمینی

از طراحی تا فروش همراه شما هستیم

  • ۰
  • ۰

مولدهای برق دیزلی برای بیشتر صنایع کاربرد دارد. مولدهای برق دیزلی کاملاً مستقل از شبکه با ذخیره سوخت خود کار می‌کنند. با این حال، این بدان معناست که آن‌ها بیشتر از مولدهای برق گازی که به خط گاز متصل هستند، نیاز به سوختگیری مجدد پیدا می‌کنند. مولدهای برق دیزلی محکم و با ثبات هستند و دارای طول عمر طولانی بوده و نیاز به نگهداری چندانی ندارند. در اکثر مواقع، تعمیر و نگهداری این مولدها شامل سوخت گیری و نگهداری سوخت خواهد بود.

یکی از اشکالات مولدهای دیزلی، حجم موتور آن‌ها است که بزرگتر و سنگین‌تر از مولدهای گازی است. به همین دلیل بسیاری از مولدهای دیزلی مجهز به محفظه‌های جذب صدا هستند که اختلال در املاک شما را به حداقل برسانند.

ژنراتور اضطراری برق دیزلی از سوخت دیزل استفاده می‌کند. این مولدها نیازی به اتصال به خط گاز ندارند و می‌توانند در هر مکانی که منبع سوخت دیزل وجود داشته باشد، استفاده شوند. مولدهای اضطراری دیزلی به طور کلی کارآمدتر از مولدهای اضطراری گازی هستند و طول عمر بیشتری دارند.

با این حال، مولدهای اضطراری برق دیزلی نیز معایبی دارند. آنها گران‌تر از مولدهای اضطراری گازی هستند و صدای بیشتری تولید می‌کنند. همچنین، مولدهای اضطراری برق دیزلی نیاز به سوختگیری مجدد دارند.

محل نصب مولد برق اضطراری

مولدهای دیزلی و بنزینی به علت تولید صدای زیاد و آلودگی بیشتر نسبت به مولدهای گازوئیلی، باید در فاصله‌ای مناسب از محل استقرار افراد نصب شوند. این اقدام کمک می‌کند تا از ورود آلودگی‌های هوایی به محیط زندگی جلوگیری شده و آرامش ساکنین ساختمان حفظ شود.

مولدهای برق اضطراری به منظور تأمین نیروی الکتریکی در زمان قطعی برق شبکه طراحی شده‌اند. اما باید توجه داشت که هنگام استفاده از این مولدها، به دلیل تولید آلودگی، بهتر است آنها را در مکان‌هایی نصب کرد که دسترسی به هوای آزاد فراهم باشد و همچنین دارای در و پنجره باشند تا آلودگی‌های ناشی از عملکرد مولد به راحتی به خارج منتقل شود.

  • ۰۳/۰۸/۲۳
  • fardin heydari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی